Aanmelding EHC 2020 Berkel en Rodenrijs

Handen_hostie.jpgS.v.p. invullen vóór 31 oktober 2019 en de financiële bijdrage (€ 45,- voor werkboek, foto’s, corsage, consumpties, etc.) direct overmaken naar bankrekeningnummer NL 93 RABO 03 07 40 29 24 ten name van Parochie Christus Koning. Verder graag een pasfoto van uw kind toesturen of inleveren op het secretariaat.

Mochten de kosten een probleem zijn, dan is daar een oplossing voor te vinden.

Wij geven ons kind op voor de Eerste Heilige Communie 2020.

Met deze aanmelding geven wij toestemming ons e-mailadres en telefoonnummer te gebruiken voor informatie en uitnodigingen voor en na de Eerste Heilige Communie voor alle kerkelijke activiteiten die voor kinderen georganiseerd worden. (Na de Eerste Heilige Communie kunt u te allen tijde zich hiervoor weer afmelden.)

Willekeurig nieuwsbericht

Morgenster

Morgenster 11 Dec 2019

Humor is veruit de meest bijzondere activiteit van onze hersenen.