Eucharistie (Communie)

Algemene informatie over dit sacrament kunt u vinden op de algemene pagina over het sacrament van de eucharistie.

Eerste Heilige Communie 2018

De Eerste Heilige Communie van de kinderen uit Berkel en Rodenrijs, zal dit jaar plaatsvinden op zondag 27 mei 2018.

We starten de voorbereidingen met een ouderavond op dinsdag 9 januari 2018 om 20:00 uur in het parochiehuis Willem Huygensz. De eerste kinderbijeenkomst is op zondag 21 januari 2018. De overige data volgen z.s.m. De bijeenkomsten op de zondagen maken deel uit van de familievieringen, waarbij iedereen na afloop wordt uitgenodigd voor limonade, koffie of thee met zelfgebakken lekkers in het Willem Huygensz.

Als toevoeging aan de voorbereiding op de communie is er een leuke en informatieve speurtocht met allerlei opdrachten in en om de kerk, die de kinderen samen met hun ouders lopen!

N.B.: De aanmelding voor 1e Heilige Communie 2018 is gesloten.

Heel graag tot ziens!

De werkgroep Eerste Heilige Communie