Webredacteuren gezocht

Voor de webredactie van de parochie zoeken we nog twee mensen die graag mee willen helpen de website up-to-date te houden. De taken:

• Het plaatsen (en verwijderen) van nieuwsberichten
  • Onderhoud aan vaste pagina's

Hiervoor heb je gemiddelt een uurtje per week nodig, soms misschien twee.

De inhoud wordt groottendeels aangeleverd, maar mensen die zelf informatie willen vergaren om een artikel te schrijven zijn ook meer dan welkom. Voorkennis van het beheerssysteem is niet vereist - onze webmaster gaat alle nodige stappen uitleggen.

Bij interesse of vragen stuur gerust een mail naar onze webmaster Thomas Ribbrock (webmaster@parochiechristuskoning.nl).