In Bergschenhoek is een groot aantal werkgroepen en vrijwilligers aktief. Via de lijst kunt u informatie over een gezochte werkgroep opvragen.

De Morgenster 2018-5

November 2018

Geloofsgesprek binnen pastoraal team

Terugblik jubileumviering Onze Lieve Vrouw Geboorte Berkel

Bekijk
Dit Pijnackerse koor bestaat uitsluitend uit dames en zingt tijdens huwelijksvieringen.
Verzorgde heel lang wekelijks de zang tijdens de Hoogmis op zondagmorgen. Momenteel zingt het koor een of twee keer per maand. Ook bij uitvaarten, avondwakes en jubilea is het koor actief.
Vivace is een gemengd koor bestaande uit ca. 35 enthousiaste leden.

De Morgenster 2019-5

Juli 2019

Eten en Ontmoeten: hartvewarmend

Eerste Heilige Communie: vieringen in de kernen

Pastor Bracco Gartner heeft afscheid genomen

Bekijk

De Morgenster 2019-1

Februari 2019

Geloofsgesprek

Wereldjongerendagen

Jaar van de Roepingen

Bekijk
 

Onderdak aan goede doelen kringloopwinkel "De Paardestal"

DSC_0327.JPGOnder de kerk bevindt zich goede doelen kringloopwinkel “de Paardestal”. Al bijna 35 jaar zetten vele vrijwilligers zich in om de goederen die aangeboden worden te sorteren, te prijzen en te verkopen. De opbrengst gaat vrijwel in zijn geheel naar goede doelen in de “derde wereld”en naar goede doelen in Lansingerland. Zo is het ook ontstaan, de missionarissen konden onze financiële hulp heel goed gebruiken. Zo steunen we met onze donaties bv een oogkliniek in Ghana, helpen we kansarme kinderen in Hawai om een opleiding te volgen. Ook steunen we de stichting “Tools to work” om mensen in Nederland die in een kwetsbare positie zitten de kans te geven om in een veilige omgeving te participeren door reparatie uit te voeren aan bv naai – en breimachines en fietsen, die dan weer gebruikt worden in diverse landen om een bedrijfje op te zetten. lever dus gerust uw oude naai –en breimachine bij ons in, ze vinden vast wel een goede plek!

DSC_0319.JPG

Dit is maar een kleine greep uit onze goede doelen. Verdere informatie vindt u op onze website: www.depaardestal.net 

Kom gerust kijken in onze vernieuwde Paardestal, open elke dinsdag van 13.30 tot 16.30 uur en elke zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur aan de Noordeindseweg 102a, 2651CX in Berkel en Rodenrijs

DSC_0329.JPG

Terug naar de vorige pagina
Tekstgrootte

Geen enkel probleem is ongrijpbaar. Zelfs denkbeeldige problemen zijn te overwinnen door juist te denken.