Dit Pijnackerse koor bestaat uitsluitend uit dames en zingt tijdens huwelijksvieringen.
Verzorgde heel lang wekelijks de zang tijdens de Hoogmis op zondagmorgen. Momenteel zingt het koor een of twee keer per maand. Ook bij uitvaarten, avondwakes en jubilea is het koor actief.

Ziekenbezoek Berkel

Als er zieken zijn, thuis of in het ziekenhuis, die graag bezoek ontvangen van een pastor of medeparochiaan, dient u dit zelf te melden bij het secretariaat.
Vanwege de wet op de privacy krijgt de parochie namelijk niet automatisch bericht van ziekenhuisopnames van parochianen.

Er is een werkgroep die waar u een beroep op kunt doen. Deze werkgroep zoekt tevens nog versterking. Denkt u dat u een luisterend oor kunt zijn voor een ander, of een hartelijk woord heeft voor een ander, neemt u dan contact op met de contactpersoon of het secretariaat.

Contactpersoon van de werkgroep ziekenbezoek is Arnold van Steenderen
telefoon    010-5113358