Dit Pijnackerse koor bestaat uitsluitend uit dames en zingt tijdens huwelijksvieringen.
Verzorgde heel lang wekelijks de zang tijdens de Hoogmis op zondagmorgen. Momenteel zingt het koor een of twee keer per maand. Ook bij uitvaarten, avondwakes en jubilea is het koor actief.

Overige werkgroepen

AKB
De werkgroep AKB zorgt er ieder jaar weer voor dat iedere parochiaan de uitnodiging krijgt om deel te nemen aan de AKB.
De contactgroep Rodenrijs bestaat uit een groep vrijwilligers die contacten onderhoudt met parochianen.
Voor beide kerken zijn er vrijwilligers die zorgen voor het groen rond de kerken.
Enthousiaste vrijwilligers nemen bij toerbeurt het schoonhouden van het interieur van de kerken voor hun rekening.
De werkgroep ziekenbezoek verzorgt visites aan zieken thuis of in het ziekenhuis.
Denkt u dat u een luisterend oor kunt zijn voor een ander, of een hartelijk woord heeft voor een ander.