Dit Pijnackerse koor bestaat uitsluitend uit dames en zingt tijdens huwelijksvieringen.
Verzorgde heel lang wekelijks de zang tijdens de Hoogmis op zondagmorgen. Momenteel zingt het koor een of twee keer per maand. Ook bij uitvaarten, avondwakes en jubilea is het koor actief.

De BeRKelnootjes

Kinderkoor de BeRKelnootjes draagt bij aan elke familieviering in de Onze Lieve Vrouw Geboortekerk.

Het koor oefent op iedere donderdagavond van 18.45 tot 19.30 uur - met uitzondering van de schoolvakanties -  in parochiehuis Willem Huygensz. We worden door een eigen pianiste begeleidt.

Het koor zingt gemiddeld één keer per maand tijdens de familievieringen waarbij we nauw samenwerken met de parochieband en de werkgroep.  Ook tijdens Eerste Communievieringen en Kindje Wiegen op 1e kerstdag laten wij ons horen. Met elkaar vieren we Sinterklaas en hebben we regelmatig tijd voor een lekker meezingnummer tijdens de repetitie. Plezier staat voorop!

Jongens en meisjes die in groep 3 zitten mogen na de kerst lid worden van het koor. We kunnen zeker nieuwe leden gebruiken, vooral jongens, maar meiden hebben we ook nodig!

Meer informatie is te vinden op www.facebook.com/BeRKelnootjes.