Koren

Kinderkoor de BeRKelnootjes draagt bij aan elke familieviering in de Onze Lieve Vrouw Geboortekerk.
Het gemengde koor ”Cantemus Domino” verzorgt de zang van de liturgie in de O.L. Vrouw Geboortekerk.
Het middenkoor De Juiste Stemming is opgericht in 1995.
Het gemengd koor Pius X verzorgt de zang van de liturgie in de Pius X-kerk.

De parochiekern Onze Lieve Vrouw Geboorte heeft 4 koren.

De BeRKelnootjes

Kinderkoor de BeRKelnootjes is het kinderkoor van de Onze Lieve Vrouw Geboorte.
Iedere familieviering is het kinderkoor aanwezig en luistert de viering op  met vrolijke liedjes passend bij het thema van de viering. Wij hebben een eigen pianiste die ons begeleidt, zowel tijdens de vieringen als tijdens de repetities.

Het koor oefent  iedere donderdagavond van 18.45 tot 19.30 uur - met uitzondering van de schoolvakanties -  in parochiehuis Willem Huygensz.

Tijdens de familievieringen werken we nauw samen met de parochieband en de werkgroep. Ook tijdens Eerste Communievieringen en Kindje Wiegen op 1e kerstdag laten wij ons horen. Met elkaar vieren we Sinterklaas en hebben we regelmatig tijd voor een lekker meezingnummer tijdens de repetitie. Plezier staat voorop!
Jongens en meisjes die in groep 3 zitten mogen na de kerst lid worden van het koor. We kunnen zeker nieuwe leden gebruiken, vooral jongens, maar meiden hebben we ook nodig!

Meer informatie is te vinden op www.facebook.com/BeRKelnootjes

Het middenkoor De Juiste Stemming

Het middenkoor De Juiste Stemming is opgericht in 1995. Het koor is ontstaan bij het 25 jarig jubileum van het jongerenkoor. Het middenkoor repeteert op maandagavond in het parochiehuis Willem Huygensz om 20:00 uur.

Dirigent: Ben Bergenhenegouwen    010-5216403

Het gemengd koor Cantemus Domino

Het koor "Cantemus Domino" verzorgt de zang van de liturgie in de O.L.Vrouw Geboortekerk.
Het koor repeteert op donderdagavond in het parochiehuis Willem Huygensz om 19:30 uur.
Leden van het koor verzorgen ook de zang tijdens de vieringen van huwelijk, uitvaart of jubileum.

Dirigent:       Nico Schinkel         010-5112298
Voorzitter:     Aad Hulst               010-5113499

Het gemengd koor Pius X

Het gemengd koor Pius X verzorgt de zang van de liturgie in de Pius X kerk.
Het koor repeteert elke maandagavond in de Pius X kerk om 19:30 uur.

Dirigent:        Nico Schinkel            010-5112298
Voorzitter:     Piet de Schepper      010-5113570