Familieviering

Eens in de maand is er een familieviering. Deze vieringen zijn speciaal gericht op jongere mensen, gezinnen en zij die jong van geest zijn. Na de gezamenlijke gaan de kinderen en tieners naar de kinder-/tienerwoorddienst. Er zijn aparte groepen voor de onderbouw, bovenbouw en middelbare school (tieners) en voor de allerkleinsten is er crèche. De kinderen en tieners komen voor het Onze Vader weer de kerk in, zodat zij  kunnen deelnemen aan de eucharistie. De vieringen worden muzikaal begeleid door het kinderkoor De BeRKelnootjes en onze eigen praiseband God’s Verbalizers. Na afloop van de familieviering drinken wij in parochiehuis Willem Huygens koffie met zelfgebakken lekkers. Voor de kinderen is er natuurlijk limonade en staan er spelletjes klaar. Zo vieren wij die zondag samen ons geloof op basis van het thema van de viering.

Wil je meer weten over of lijkt het je leuk om betrokken te zijn bij de familieveringen? Kijk bij de werkgroep Familieviering voor achtergrondinformatie en een overzicht van de vacatures.

De data voor de Familievieringen 2017-18 zijn:

• 24-Sep-2017
  • 29-Oct-2017