Stichting Vrienden

De Stichting Vrienden van het kerkgebouw O.L.Vrouw Geboorte is actief voor het instanthouden van het monumentale kerkgebouw aan de Noordeindseweg.
Zij verzamelt daarvoor giften en bijdragen en organiseert activiteiten. Daarvoor is de Regiegroep actief die jaarlijks een aansprekend cultureel programma maakt voor de verschillende zaalruimten.

U kunt de Vriendenstichting steunen via: IBAN NL47 RABO 0307 4440 07 t.n.v. Stichting Vrienden v/h Kerkgebouw O.L. Vrouw Geboorte Berkel en Rodenrijs.

Website van de Stichting: www.vijfvoor12.nl