Beheer en financiën

Beheer en financiën vallen in Berkel en Rodenrijs onder de verantwoordelijkheid van onze penningmeester, Henny van den Bulk. Allereerst is hij verantwoordelijk voor alle gelden die worden uitgegeven in onze locatie. Dan valt te denken aan simpele dingen, zoals de boodschappen voor de pastorie (denk aan de koffie en het koekje), de uitgaven die de verschillende werkgroepen doen ten behoeve van hun goede werk. Maar ook de uitgaven die gedaan worden om te zorgen dat de kerk verlicht is, warm is en onderhouden wordt. De laatste tijd is hij ook verantwoordelijk voor alle financiële perikelen rond het grote restauratieproject. Bij de penningmeester kunt u ook terecht met vragen over schenkingen of nalaten die u wilt doen. Hij kunt u goed informeren over de verschillende mogelijkheden. U kunt contact met hem opnemen via penningmeesterberkel@parochiechristuskoning.nl.