Beheer begraafplaats

Beheerscommissie begraafplaats Berkel

Namens het parochiebestuur beheert deze commissie de begraafplaats. Zij adviseert het bestuur over het beheer, onderhoud, planning etc.

Contactpersoon:  Gert Schuring: 010-5115706  GertSchuring@ParochieChristusKoning.nl

De begraafplaats achter de Onze Lieve Vrouw Geboortekerk is in beginsel voorbehouden voor overleden parochianen.Ten aanzien van het type graf kan gekozen worden uit een algemeen graf, een particulier graf of een plek in de urnenmuur. Ook is een strooiveld aanwezig. Deze is uitsluitend bedoeld voor het verstrooien van as. Het is niet de bedoeling dat hier plantjes en/of gedenktekens geplaatst worden. Er is een monument waar, via het secretariaat, naamplaatjes op geplaatst kunnen worden.

Openingstijden:

• 1 april - 1 oktober: 9:00 uur - 20:00 uur
  • 1 oktober- 1 april:  9:00 uur - 17:00 uur

Alle relevante gegevens zijn opgenomen in het algemene Begraafplaatsreglement.

Voor nadere informatie over de begraafplaats kunt u terecht bij het parochiesecretariaat.

Bijdragen voor begraven en andere tarieven vindt u op de website onder het kopje: Onze Parochiekern -> bijdragen.