De Morgenster 2021-7

Allerzielen

Adventsactie

Gezocht: Penningmeester PCK

Dit Pijnackerse koor bestaat uitsluitend uit dames en zingt tijdens vieringen in de Keijzershof.

De Morgenster 2021-6

november 2021

Allerzielen

Adventsactie

Gezocht: Penningmeester PCK

Terugblik Allerzielen 2 november 2021, O.L.V. Geboorte

02 december 2021 - Berkel en Rodenrijs

Vanuit de O.L.V. Geboorte kerk in Berkel heb ik genoten van de Allerzielen viering van 2 november j.l.
Met mijn vader zat in de kerk, samen met nog vele andere parochianen, familie, vrienden; een ieder met zijn/haar eigen gedachten. Herdenking aan een dierbare die we afgelopen jaar hebben verloren, maar voortleeft in onze gedachten.

De woorden die gesproken zijn, de grafkaarsen die één voor één werden ontstoken aan de Paaskaars, prachtig! ‘Dat de overledenen mogen rusten in vrede. Dat het eeuwige Licht van God hen moge verlichten’
Complimenten aan de werkgroep van deze viering, voorganger Wijnand Pijpers en het koor Cantemus Domino.

Na afloop was er gelegenheid om een grafkaars mee te nemen naar de begraafplaats. Ook stonden de vrijwilligers in het parochiehuis Willem Huygensz klaar met koffie en thee, en kon rustig nagepraat worden.

We blikken terug op een mooie viering. Fijn om met mede parochianen samen te zijn op deze avond. Ik heb er een heel warm gevoel aan over gehouden. Bedankt!

Laura Ruitenberg-Mahn