Geannuleerd ivm Corona virus! Paasconcert m.m.v. het Middelburgs Bachkoor!

23 februari 2020 - Berkel en Rodenrijs

Bach komt naar het Lint !

Op zondag 22 maart komt Bach naar Lansingerland. In de OL Vrouw Geboortekerk in Berkel kan men dan genieten van prachtige werken van deze klassieke componist. Met een stemmig Paasconcert brengt het Middelburgs Bachkoor BWV bekende motetten passend bij de tijd van het jaar. Zo klinken het motet Jesu, meine Freude en de indrukwekkende Paascantate Christ lag in Todesbanden.

Ook kortere werken van Buxtehude, Handl en Nysted worden ten gehore gebracht. Het vermaarde Zeeuwse koor bestaat uit 35 leden en wordt begeleid door Barokorkest Aspetti Musicali uit België.

Het geheel wordt omlijst met passende werken op het vermaarde Vollebregtorgel van de kerk door de Rotterdamse organist Wouter van der Wilt.

Sinds het monumentale gebouw is voorzien van vloerverwarming, comfortabele banken en schermen is het zeer geschikt voor concerten. De uitstekende akoestiek zorgt bovendien voor een optimale muzikale beleving. De middag begint om 14.30 uur, ontvangst vanaf 14.00 uur.

Er zijn nu al kaarten verkrijgbaar voor € 22,00 incl. koffie/thee. Te bestellen op internet via: cultuuraanhetlint.nl. Ook bij Van Atten en Primera in Berkel kan men al terecht. Leden van KBO en PCOB krijgen daar op vertoon van hun ledenpas 2 euro korting.