Tarieven kerkelijke diensten 2023

Morgenster 2023-4

juli 2023

ZOMER

met o.a. een reisverslag van de Pinksternoveen fietstocht; de geslaagde fusie van de PCI-en; nieuwe data voor Eten Ontmoeten Hartverwarmend; de voortgang rond het pastoraal beleidsplan; de eucharistieviering waarin pastor Max Kwee wordt gepresenteerd en natuurlijk nieuws en artikelen uit de parochiekernen.

De Morgenster 2021-7

december 2021

Kerstmis

Actie Kerkbalans

Onder voorbehoud

Morgenster 2023-3

mei 2023

SAMEN

Hemelvaart

Pinksternoveen

Pinksteren

Lintjesregen

De Morgenster 2021-6

november 2021

Allerzielen

Adventsactie

Gezocht: Penningmeester PCK

Dit Pijnackerse koor bestaat uitsluitend uit dames en zingt tijdens vieringen in de Keijzershof.

De Morgenster 2021-6

november 2021

Allerzielen

Adventsactie

Gezocht: Penningmeester PCK

Nieuwsbericht van het bestuur

02 februari 2024 - Berkel en Rodenrijs

Beste Parochianen

De vieringen met Kerstmis waren goed bezocht en prachtig verzorgd. Ook de rondgang door de OLVG kerk op 2e Kerstdag was een succes net als de Nieuwjaarsreceptie op de 14e. Dank aan allen die zich hiervoor hebben ingezet!

Folder AKB

Bij deze Morgenster treft u een persoonlijke envelop aan voor uw Kerkbijdrage 2024. De mooie folder laat zien wat ervoor nodig is om al onze activiteiten en gebouwen in stand te kunnen houden. Ook komen enkele vrijwilligers aan het woord, die zich met hart en ziel voor ons inzetten. Ook uw bijdrage is onmisbaar. Het streefbedrag is dit jaar: € 100.000,- Wij nodigen u graag uit weer naar draagkracht uw steentje bij te dragen. Dat kan nu ook via de QR code. Bij voorbaat hartelijk dank!

Vacatures

Dit jaar ontstaan er twee vacatures in onze Locatieraad. Johan van der Burg en Gert Schuring dragen dan het stokje na vele jaren van grote inzet over. Wilt u actief vormgeven aan de manier waarop wij in Berkel en Rodenrijs aan onze gemeenschap bouwen en de wijze waarop wij zorgdragen voor onze prachtige gebouwen? Denk nu niet direct: dat is niets voor mij of dat kan ik niet…. Johan en Gert vertellen u er graag meer over. U kunt ook contact opnemen met secretaris Riet van der Zwet: secretarisberkel@parochiechristuskoning.nl

Ook zijn we nog op zoek naar een gastvrouw/gastheer voor onze zalen in Berkel. Deze prachtige zalen met hun vele mogelijkheden en enthousiaste vrijwilligers staan er klaar voor! Elly Pieterse heeft aangegeven het stokje straks te willen overdragen. Het betreft een betaalde parttime functie. Aantal uren is nader overeen te komen. Johan van der Burg vertelt u er alles over via: cultuuraanhetlint@gmail.com of: 06-54742457.

Nieuws van Cultuur aan het Lint

Hierbij treft u ook aan de prachtige nieuwe flyer van Cultuur aan het Lint met daarin het nieuwe cultuurprogramma voor het komend halfjaar. Voor iedereen is er weer muziek naar smaak. Komt u ook? Houdt u van klassiek of wilt u gewoon genieten van prachtige muziek in een rustieke omgeving, kom dan ook eens kennismaken met onze bijzondere concerten onder de naam: Klassiek aan het Lint. Zaterdag 10 februari presenteren wij het derde concert in deze unieke reeks in de OL Vrouw Geboortekerk van 20.00 uur tot 22.00 uur, ontvangst 19.30 uur. Dit keer met het vermaarde Delft Trio. Cultuur aan het Lint Teamlid Quirine Scheffers neemt er als violiste zelf ook aan deel. Samen met haar man, de hoornist David Fernández Alonso en de Engelse pianiste Lauretta Bloomer spelen zij bekende melodieën. Kaarten bij Van Atten en Van den IJssel à € 15 incl. koffie/thee. Op vertoon van uw KBO pas in de kerk ontvangt u daar € 3 terug. Kom ook voor een heerlijke avond!

Lunchconcert zondag 25 februari met zangeres en pianiste Yvet van der Tuin. Yvet heeft vorig jaar de CD Another World opgenomen met luisterliedjes en stemmige ballads. Ze begeleidt zichzelf op de piano en zingt ook samen met een van haar talentvolle leerlingen. Kaarten à € 12 incl. koffie, lunch en muziek bij Van Atten en van den IJsel. Aanvang 12.30 uur, Willem Huygensz open om 12.15 uur.

Compassie concert in Berkel op woensdagavond 27 maart 20.00 uur in de OL Vrouw Geboortekerk. Het Passieverhaal op hedendaagse wijze en interactief op muziek gebracht en gezongen. Dit wordt een groots en indrukwekkend concert van Cultuur aan het Lint en zangeres/producent Francien van der Burg (HIWOT) met koor en orkest. Er zijn nu al kaarten te koop via: cultuuraanhetlint.nl. Let goed op de berichten in de media voor de verdere details en kaartverkoop, zodat u deze bijzondere avond niet mist.

Zoekt u een mooie zaal voor uw feestje, receptie of jubileum? Margreet Kliffen helpt u graag verder: 06-43907244 of mail haar even: info@cultuuraanhetlint.nl dan neemt zij contact met u op voor een geslaagd event.