Naamfeest Onze Lieve Vrouw Geboorte 8 september

25 augustus 2019 - Berkel en Rodenrijs

Viering Onze Lieve Vrouw Geboorte op 8 september

Op zondag 8 September vieren wij de naamdag van onze Parochiekern: Onze Lieve Vrouw Geboorte.

Zoals u gewend bent starten we dan om 11.00 uur met een feestelijke viering waarvoor alle koren zich vol enthousiasme inzetten. Hierna gaan we naar het parochiehuis, drinken daar gezellig koffie en aansluitend kunt u gebruik maken van een lichte lunch. Rond 13.45 uur start voor de liefhebbers een boeiende fiets/puzzeltocht van zo'n 25 kilometer. Voor degenen die niet kunnen of willen fietsen wordt dan in 't Koetshuys de prachtige film van het jubileumjaar vertoond. Kinderen kunnen natuurlijk ook meefietsen; als zij dit niet willen of de afstand te groot is, mogen zij met elkaar een schilderij verven in het parochiehuis.

Wie weet welke verborgen talenten wij onder onze jonge parochianen hebben! Na al deze leuke activiteiten sluiten we tot 17.00 uur de dag af bij een hapje en een drankje en natuurlijk met de prijsuitreiking van de puzzeltocht. Wij rekenen op een grote opkomst!

Humor is veruit de meest bijzondere activiteit van onze hersenen.