Muzikale jamsessie voor het oprichten van de leukste praiseband van heel Zuid-Holland!

06 juni 2017 - Parochie Christus Koning, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Nootdorp en Ypenburg, Pijnacker

De Kerkband is op zoek naar enthousiaste muzikanten die het leuk vinden om de kerkvieringen muzikaal te ondersteunen.

Ben jij een zanger(es) of muzikant en heb jij zin om muziek te maken in de Kerk, en voor God?! Kom dan naar de jamsessie om jouw muzikale kunsten te laten horen!

We gaan met elkaar muziek maken en zingen om te kijken of je ons huidige team leuk vindt en of jouw vaardigheden voldoende zijn om mee te doen. Het gaat er niet om dat je perfect kan spelen, maar bepaalde muzikale basisvaardigheden hebben is wel zo handig ;)

Wat: Jamsessie
Wie: Muzikanten die 14 jaar of ouder zijn.
Waar: Onze Lieve Vrouw Geboorte, Noordeindseweg 100 te Berkel en Rodenrijs.
Wanneer: Dinsdagavond 27 juni van 19:00 tot 20:30 uur.
Benodigdheden: Jouw eigen muziek instrument en een flinke dosis gezelligheid.

We gaan met de Kerkband niet alleen in Lansingerland, maar ook in Pijnacker en Nootdorp spelen. Sterker nog, wij hebben het te gekke plan om de leukste praiseband van heel Zuid–Holland te worden! Hoe gaaf zou het zijn, als we door verschillende parochies uit het héle land uitgenodigd worden? Zie jij het zitten om lekker muziek te maken en heb je geen podiumvrees? Geef je dan NU op! Je kunt je opgeven bij Jan Willem, telefoonnummer: 06 28973248 of stuur een mailtje naar koenjanwillem@gmail.com