Kerkveiling groot succes

10 oktober 2017 - Berkel en Rodenrijs

Prachtige opbrengst voor kerk en Scouting

Op zondagmiddag 8 oktober was in Berkel de grote veiling voor de restauratie van de RK kerk en het nieuwe clubgebouw voor Scouting. Dit jaar waren er bijna 180 kavels in de categorieën: activiteiten, kunst en antiek, auto en fiets, vakantie, culinair, planten en (huis)dieren. Opvallende zaken dit keer: een kostbare ring met briljanten, werken van Lansingerlandse kunstenaars en een 10 daags vakantieverblijf in Italië. Ook andere zaken en diensten werden aangeboden zoals artikelen van Berkelse winkeliers, een workshop schilderen, rondrit met paard en wagen door de Groenzoom, DSC02652 foto met konijn.jpgkonijntjes en diners voor 4 personen. Veilingmeesters Piet van der Burg en Koen Meeusen konden aan het eind van de dag de prachtige opbrengst van € 24.000,- bekend maken.
De Vriendenstichting van de kerk en het Scoutingbestuur waren daarmee bijzonder tevreden. Door de grote inzet van kavelaanbieders, kopers en vrijwilligers werd Kerkveiling 2017 een groot succes.

Humor is veruit de meest bijzondere activiteit van onze hersenen.