Eerste Heilige Communie

26 mei 2019 - Berkel en Rodenrijs

Eerste Heilige Communie 2019

Zondag 26 mei 2019 hebben 19 kinderen voor de eerste keer deelgenomen aan de communie. Hiervoor hebben zij met zijn allen, onder begeleiding van de werkgroep en pastor Kuipers, een aantal bijeenkomsten gehad. In deze bijeenkomsten hebben zij iets geleerd over God, Jezus en de communie. 19 Kinderen kwamen in hun mooiste kleren naar de kerk. Zij kregen eerst een corsage op, hebben voor de viering met zijn allen een gebed gezegd en zijn toen aan de hand van hun vader of moeder de kerk ingekomen, onder de mooie bogen door. Zij hebben geholpen in de viering. Door iets te lezen of door te helpen met het klaarmaken van de tafel.
Het was een mooie viering en zondag 23 juni komen zij allemaal weer naar de kerk. Dan worden tijdens de gezinsviering de spaarpotjes ingeleverd en kan het gespaarde bedrag bekend gemaakt worden. Er is gespaard voor de Stichting Het Vergeten Kind.                                                                                                           Bent u ook zo benieuwd hoeveel ze bij elkaar gespaard hebben? Kom dan zondag 23 juni om 11.00 uur naar de gezinsviering in de Onze Lieve Vrouw Geboortekerk.

Humor is veruit de meest bijzondere activiteit van onze hersenen.