Vrijwilligersavond 2018

Vrijdag 16 maart
In kern: Berkel en Rodenrijs

Locatie: Parochiehuis Berkel en Rodenrijs Noordeindseweg 104 2651 CX Berkel en Rodenrijs

Beste Vrijwilliger,

Dit jaar bestaat onze kerk, de Onze Lieve Vrouw Geboorte, 150 jaar! Een mooie kerk met haar gemeenschap kent vele tradities. Eén van deze tradities is de jaarlijks terugkerende vrijwilligersavond. Omdat dit jaar helemaal in het teken staat van ons jubileum, zal ook deze avond extra feestelijk zijn.

U mag dit jaar uw partner meenemen, ook al doet hij of zij persoonlijk bij de kerk geen vrijwilligerswerk, indirect steunt uw partner u wel hierin omdat u menig uurtje gemist mag  worden thuis.

Dit jaar is de vrijwilligersavond vrijdag 16 maart

Aanvang:         19.30 uur

Locatie:           Willem Huygensz, Noordeindseweg 104

Het programma blijft nog even een verrassing, wel kunnen wij u verklappen dat er wel enige inspanning van u verwacht wordt. Deze inspanning is voor jong en oud goed te doen, dus geen excuus om niet te komen!

Wat kunt u nu alvast doen?

• Noteer de datum in uw agenda (en in die van uw partner)
  • Praat hierover met de andere vrijwilligers waarmee u samenwerkt (dit in geval onze lijst niet compleet is, uiteraard zijn alle vrijwilligers welkom!)
  • Stuur uiterlijk 8 maart een bericht aan facilitairezakenberkel@parochiechristuskoning.nl om te laten weten of u komt en met hoeveel u komt.

Wij hopen u allen te zien vrijdagavond 16 maart.

Namens de organisatie,

Riet van der Zwet-Janssen