Nieuwjaarsmis met Neva-ensemble uit Sint Petersburg

Woensdag 1 januari
In kern: Berkel en Rodenrijs

Locatie: OL Vrouw Geboorte Noordeindseweg 100 2651 CX Berkel en Rodenrijs

Het Russische Neva-ensemble verzorgt op Nieuwjaarsdag de gezangen in de Eucharistieviering van 11.00 uur in de O.L. Vrouw Geboortekerk. Dit vermaarde kleinkoor bestaande uit twee zangeressen, drie zangers en een pianiste komt elke jaar naar ons land. Dit jaar al voor de 24e keer en nu komen zij ook naar onze parochiekern! Zij krijgen overal veel waardering voor hun op geheel eigen wijze gezongen Russische liederen. Dit blijkt niet alleen uit de vele trouwe toehoorders, maar ook uit de uitgebreide media aandacht. Op zowel radio als televisie wordt al jaren aandacht aan hen besteed en een landelijk ochtendblad noemde deze topsolisten “De muzikale tovenaars uit Rusland”.

Na afloop van de viering staan de zangers zelf aan de deur voor een collecte waaruit hun optreden bekostigd moet worden. Wij willen nu al u verzoeken hiermee royaal rekening te houden!

Kijk voor een impressie ook eens op www.neva-ensemble.narod.ru