In Bergschenhoek is een groot aantal werkgroepen en vrijwilligers aktief. Via de lijst kunt u informatie over een gezochte werkgroep opvragen.

 

Familieviering 18 februari - Mindful met Jezus

Zondag 18 februari
11:00
In kern: Berkel en Rodenrijs

Locatie: OL Vrouw Geboorte Noordeindseweg 100 2651 CX Berkel en Rodenrijs

18 februari is de start van de veertigdagentijd; een tijd van bezinning. Een mooi moment om ons te bezinnen op onze mindfulness met Jezus tijdens de gezinsviering..

God houdt zielsveel van ons en weet precies van we nodig hebben om gelukkig te zijn. Het is dan ook niet gek, dat Hij ons de middelen heeft aangereikt, die we daarvoor nodig hebben. Hoe kunnen meditatie, bijbel lezen, gebed en tijd met God ons helpen om rust te zoeken bij Jezus, die ons heeft bevrijd?

Tijdens de kinderwoorddienst wordt het verhaal van Noach verteld. Noach bouwt een hele grote ark en redt daarmee het leven van zijn familie en alle diersoorten. Kom je luisteren hoe dat precies ging? Er zijn aparte groepen voor de onderbouw, bovenbouw en tieners. Voor de allerkleinsten is er crèche.

Aansluitend drinken we zoals altijd koffie met wat lekkers in het Willem Huygensz. Voor de kinderen en tieners staan er spelletjes klaar. Erg gezellig! 

 
Terug naar de vorige pagina
Tekstgrootte

Willekeurig nieuwsbericht

Kerstvieringen 2017

Kerstvieringen 2017 14 Nov 2017

Humor is veruit de meest bijzondere activiteit van onze hersenen.