Feestelijke afsluiting Jubileumjaar

Zondag 11 november
In kern: Berkel en Rodenrijs

Locatie: OL Vrouw Geboorte Noordeindseweg 100 2651 CX Berkel en Rodenrijs

Tijdens de viering om 11:00u zal het jubileumjaar feestelijk worden afgesloten. Ook zal het icoon wat is vervaardigd door de Zusters van Stella Matutina uit Dordrecht plechtig worden gezegend door Pastoor Kuipers en in de kerk worden geplaatst. Het icoon wordt ons geschonken door een parochiaan.

De zusters zijn tijdens deze viering ook zelf aanwezig en zullen enkele liederen zingen. Na afloop is er koffiedrinken en wordt ’t Koetshuys op feestelijke wijze geopend. U bent van harte welkom en kunt dan kennismaken met de vele mogelijkheden die deze ruimte biedt!