Dit Pijnackerse koor bestaat uitsluitend uit dames en zingt tijdens huwelijksvieringen.
Verzorgde heel lang wekelijks de zang tijdens de Hoogmis op zondagmorgen. Momenteel zingt het koor een of twee keer per maand. Ook bij uitvaarten, avondwakes en jubilea is het koor actief.

Eucharistie (Communie)

De kinderen van groep 4 en 5 van de basisscholen worden uitgenodigd voor het ontvangen van de Eerste Communie.

De Voorbereiding op de Eerste Heilige Communieviering voor de kernen Bergschenhoek en Berkel begint met een informatiebijeenkomst op zondag 5 september 2021 om 9.30 uur in de Willem Huygensz, de zaal achter de kerk, aan de Noordeindseweg 100 in Berkel

De voorbereiding van de kinderen begint op zondag 12 september om 9.30 uur in WIllem Huygensz.

Hiervoor hebben we U als ouders nodig, om mee de eerste communie lessen te geven en om zelf ook uw geloof te verdiepen. Voor de ouders is er daarom een apart programma.

In de kinderbijeenkomsten worden de communicanten aan de hand van een projectboek voorbereid. Er wordt geleerd, geknutseld, we leren de kerk kennen en er wordt gezongen.

Voor informatie kunt u terecht bij het secretariaat. Wilt u uw kind opgeven voor de Eerste Heilige Communie 2022 kunt u gebruik maken van het formulier hieronder.

De viering van de Eerste Heilige Communie zal op 12 juni 2022 plaatsvinden in onze eigen parochiekern, de Willibrordkerk te Bergschenhoek.

Algemene informatie over dit sacrament kunt u vinden op de algemene pagina over het sacrament van de eucharistie.

Aanmeldformulier Eerste Heilige Communie 2022

Belangrijk: Als uw kind nog niet gedoopt is, dan kan dit met enige voorbereiding alsnog, voor de Eerste Heilige Communie.

Humor is veruit de meest bijzondere activiteit van onze hersenen.