Dit Pijnackerse koor bestaat uitsluitend uit dames en zingt tijdens huwelijksvieringen.
Verzorgde heel lang wekelijks de zang tijdens de Hoogmis op zondagmorgen. Momenteel zingt het koor een of twee keer per maand. Ook bij uitvaarten, avondwakes en jubilea is het koor actief.

Vrijwilligers gezocht

In onze parochiekern wordt veel werk door enthousiaste vrijwilligers gedaan. Voor de verschillende werkgroepen zijn wij dan ook altijd op zoek naar versterking. Zin om mee te doen? Neem dan contact op met het  secretariaat.

Vacatures voor vrijwilligers
10 feb. 2019 00:24
Voor de pastoraatsgroep zoeken wij iemand die het onderwerp Catechese over wil nemen.
10 feb. 2019 00:29
Zin om als lid van de bloemengroep te helpen met het verzieren van de kerk?
Vacatures parochiebreed
6 okt. 2021 13:23