Kinderwoorddienst

bewerk

Bij het Hoogfeest van Palmzondag en de eerste zondag van de Advent, kunnen de kinderen vanaf groep 3 van de basisschool na de begroeting en het zingen van het intredelied naar de pastorie. Vrijwillig(st)ers praten met de kinderen over het thema van de zondag, de inhoud van de lezingen of het feest dat die zondag gevierd wordt. Er is materiaal om een tekening te maken, te kleuren, te knutselen, puzzelen om het thema te verduidelijken.

Voor de communie komen de kinderen weer in de kerk. Dan praat de pastor even met de kinderen over hun ervaringen, opgedaan tijdens hun eigen dienst-van-het-woord. In het parochieblad en de 'info' van de scholen staat wanneer er kinderwoorddienst wordt gehouden.

Secretariaat - 010-5212313 - Coördinatie

Willekeurig nieuwsbericht