Tarieven kerkelijke diensten 2023

Morgenster 2023-4

juli 2023

ZOMER

met o.a. een reisverslag van de Pinksternoveen fietstocht; de geslaagde fusie van de PCI-en; nieuwe data voor Eten Ontmoeten Hartverwarmend; de voortgang rond het pastoraal beleidsplan; de eucharistieviering waarin pastor Max Kwee wordt gepresenteerd en natuurlijk nieuws en artikelen uit de parochiekernen.

De Morgenster 2021-7

december 2021

Kerstmis

Actie Kerkbalans

Onder voorbehoud

Morgenster 2023-3

mei 2023

SAMEN

Hemelvaart

Pinksternoveen

Pinksteren

Lintjesregen

De Morgenster 2021-6

november 2021

Allerzielen

Adventsactie

Gezocht: Penningmeester PCK

Dit Pijnackerse koor bestaat uitsluitend uit dames en zingt tijdens vieringen in de Keijzershof.

De Morgenster 2021-6

november 2021

Allerzielen

Adventsactie

Gezocht: Penningmeester PCK

Gebedsintenties

De gebedsintenties voor de vieringen kunt u opgeven bij de koster voor of na de vieringen of bij het secretariaat. Het is ook mogelijk om een enveloppe met vermelding van naam en datum van de intentie op de collecteschaal of in de brievenbus van de pastorie te deponeren.

Voor het stipendium bestaat geen vast bedrag. Een richtlijn is € 10,00 per intentie.

Bij het vervallen van een viering verschuiven de opgegeven intenties naar de eerstvolgende viering.

Voor de aanvang van de weekendvieringen is er gelegenheid om een persoonlijke intentie (zonder vermelding van naam) in te schrijven in het gebedenboek dat op de laatste bank links achterin de kerk ligt. Deze persoonlijke intenties worden tijdens de viering aan het einde van de voorbeden voorgelezen.

De gebedsintenties worden opgenomen in de Parochieklanken.