Kinderkoor "De Kerkrakkertjes"

kinderkoor-200x150.jpg

Op vrijdagmiddagen, van 16.30 tot 17.30 uur, repeteert kinderkoor de Kerkrakkertjes in de parochiezaal van de Willibrordkerk. We oefenen voor de gezinsvieringen, waar wij eens in de maand op zondagochtend de muziek verzorgen. Daarnaast doen we leuke zangspelletjes, leren we steeds mooier muziek maken en hebben we het hartstikke gezellig.
Sinds september 2017 staat het koor onder leiding van muziekdocent Bart de Jong.
Nieuwsgierig? Kinderen die een keertje willen komen kijken zijn altijd welkom om langs te komen. Misschien vind je het wel zo leuk dat je besluit om lid te worden!

Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met de dirigent, Bart de Jong. Tel. 06 480 872 24 of Bartkun@gmail.com