In Bergschenhoek is een groot aantal werkgroepen en vrijwilligers aktief. Via de lijst kunt u informatie over een gezochte werkgroep opvragen.

De Morgenster 2018-5

November 2018

Geloofsgesprek binnen pastoraal team

Terugblik jubileumviering Onze Lieve Vrouw Geboorte Berkel

Bekijk
Dit Pijnackerse koor bestaat uitsluitend uit dames en zingt tijdens huwelijksvieringen.
Verzorgde heel lang wekelijks de zang tijdens de Hoogmis op zondagmorgen. Momenteel zingt het koor een of twee keer per maand. Ook bij uitvaarten, avondwakes en jubilea is het koor actief.
Vivace is een gemengd koor bestaande uit ca. 35 enthousiaste leden.

De Morgenster 2019-5

Juli 2019

Eten en Ontmoeten: hartvewarmend

Eerste Heilige Communie: vieringen in de kernen

Pastor Bracco Gartner heeft afscheid genomen

Bekijk

De Morgenster 2019-1

Februari 2019

Geloofsgesprek

Wereldjongerendagen

Jaar van de Roepingen

Bekijk
 

Kinderen op weg naar volwassenheid

Bijbelsetafereel2.jpgHet Goddelijk Kind, zittend op boeken in de tempel, alwaar Hij door zijn verontruste ouders wordt teruggevonden. Het Kind gekleed in een moderne spijkerbroek zittend op een stapel boeken: deze boeken staan voor de bibliotheken en vergaarde kennis die onze jeugd ter beschikking staan. En de oude gebaarde mannen op de foto symboliseren alle leerkrachten die zich inzetten om onze jeugd de juiste weg te wijzen naar de toekomst. Verder zien wij rechts ook de bezorgde ouders van het kind. In onze tijd: ouders en leerkrachten zijn bezorgd over een goede tijdsbesteding van hun kinderen. Boeken moeten vaak concurreren met muziek, internet, sport, uitgaan….. houden kinderen voldoende tijd over om te leren, op school, maar ook van elkaar, thuis, in de kerk… ? Wat we zien in de afbeelding bij het Jozef-altaar is dus niets nieuws, het is van alle tijden, bezorgde ouders, het kind en zijn leermeesters

Terug naar de vorige pagina
Tekstgrootte

Willekeurig nieuwsbericht

Grootschalig onderzoek

Grootschalig onderzoek 18 May 2020

Humor is veruit de meest bijzondere activiteit van onze hersenen.