Locatieraad

De locatieraad is verantwoordelijk voor het beheer van de eigendommen van de parochiekern, de financiën en de doelmatige aanwending daarvan ten behoeve van de parochiekern, met inachtneming van de richtlijnen van het bisdom. Verder onderhoudt de locatieraad contacten met werkgroepen, die binnen de parochiekern werkzaam zijn, met als doel de samenwerking te bevorderen. De locatieraad vertegenwoordigt eveneens de geloofsgemeenschap naar externe instanties.

De voorzitter van de locatieraad vertegenwoordigt de parochiekern in het bestuur van de parochie. De leden van de locatieraad zijn portefeuillehouder voor hun taakgebied en behartigen de belangen van de parochiekern in gezamenlijke overleggen binnen de parochie.

Voorzitter

Rob van der Ouderaa VoorzitterBergschenhoek@ParochieChristusKoning.nl 010-5221318

José Rutte-Ringeling
SecretarisBergschenhoek@ParochieChristusKoning.nl