Het bankrekeningnummer van de parochiekern St. Willibrord is

NL49 RABO 0106600621

Uw Kerkbalans en overige bijdragen (zie Tarieven) kunt u op deze rekening storten.

Van deze bankrekening worden de rekeningen betaald die nodig zijn om de parochiekern in stand te houden. Tot de vaste lasten kunnen worden gerekend de kosten van het pastoraal team, de kosten voor het onderhoud van de gebouwen en de kosten van materiaal voor de vrijwilligers.

Kascommissie

Deze commissie beziet jaarlijks en bij overdracht aan een nieuwe penningmeester, uitgaande van de Rekening en Verantwoording, de bescheiden betrekking hebbend op inkomsten en uitgaven en de vaststelling van de vermogensbestanddelen aan de hand van bank- en effectenbescheiden.

Collecteschema

Jaarlijks wordt het collecteschema vastgesteld. Voor 2019 vindt u dit schema in de link hieronder.

Collecteschema 2019