Dit Pijnackerse koor bestaat uitsluitend uit dames en zingt tijdens huwelijksvieringen.
Verzorgde heel lang wekelijks de zang tijdens de Hoogmis op zondagmorgen. Momenteel zingt het koor een of twee keer per maand. Ook bij uitvaarten, avondwakes en jubilea is het koor actief.

“Wie hoort erbij?”, dat is het thema van de gezinsviering van zondag 26 september

14 augustus 2021 - Bergschenhoek

Wie hoort er eigenlijk bij Jezus? Zijn leerlingen, de mensen die met Hem mee trekken, de mensen die naar Hem komen luisteren? Of ook de mensen die uit zijn Naam goede dingen doen? De leerlingen zijn verbaasd als Jezus zegt: "Wie een van ons een glaasje water geeft zal ervoor beloond worden, want wie niet tegen ons is, is voor ons!"

Is het dan zo gemakkelijk om bij Jezus te horen? Moet je daarvoor naar de kerk gaan, of juist iets doen? Met de kinderen denken we na over het goede doen, beloond worden, samenwerken en erbij horen.

De gezinsviering vindt plaats op zondag 26 september om 9.15 uur in de Sint Willibrordkerk in Bergschenhoek. Kinderkoor De Kerkrakkertjes zal zorgen voor de muziek.

Jullie komen toch ook?

De volgende vieringen in de komende periode zijn bijzonder geschikt voor kinderen:

• Gezinsviering op zondag 28 november 2021: aansluitend Sinterklaas in locatiezaal
  • Gezinskerstviering op kerstavond 24 december.

Autheur: Werkgroep gezinsviering Bergschenhoek

Humor is veruit de meest bijzondere activiteit van onze hersenen.