In Bergschenhoek is een groot aantal werkgroepen en vrijwilligers aktief. Via de lijst kunt u informatie over een gezochte werkgroep opvragen.

De Morgenster 2018-5

November 2018

Geloofsgesprek binnen pastoraal team

Terugblik jubileumviering Onze Lieve Vrouw Geboorte Berkel

Bekijk

De Morgenster 2019-5

Juli 2019

Eten en Ontmoeten: hartvewarmend

Eerste Heilige Communie: vieringen in de kernen

Pastor Bracco Gartner heeft afscheid genomen

Bekijk

De Morgenster 2019-1

Februari 2019

Geloofsgesprek

Wereldjongerendagen

Jaar van de Roepingen

Bekijk
 

Vrijwilligersdag 2017

18 september 2017 - Bergschenhoek

Vrijwilligersdag                                                                              

De jaarlijkse vrijwilligersdag van de Willibrord werd ingeleid met een mooie eucharistieviering, waarin pastor Grotaers en pastor Wijsman vrijwilligers vergeleken met ‘bouwstenen’. Om een goed huis te kunnen bouwen heb je veel van deze ‘bouwstenen’ nodig. Gelukkig waren er ook afgelopen jaar weer veel mensen die zich hebben ingezet voor onze parochiegemeenschap.                        DSC00693_1280x854.jpg

 

Jong en oud, van het kinderkoor tot de schoonmaakploeg, waren uitgenodigd voor een gezellige dag in de parochiezaal, waar onder de bezielende leiding van Bep een introductieles ‘Line dancing’ werd gegeven. Enthousiast gingen de voetjes van de vloer en na wat gestuntel in den beginne kwamen de kreten ‘Ja, ik hem ‘m door’. Na een paar oefenrondes en veel gelach van de kant begon het er toch best aardig uit te zien. Als u benieuwd bent naar uw eigen dansprestaties of die van een ander, dan kunt u een kijkje nemen op de website. Het was met recht een activiteit vol bloed, zweet en tranen. Het bloedserieus volgen van de danspasjes, vervolgens tranen van het lachen, maar vooral veel zweet vanwege het mooie weer en alle inspanningen. Het energieniveau werd op peil gehouden met lekkere koele drankjes en een heerlijk en zeer goed verzorgd lunch-/high teabuffet! 

DSC00734_1280x852.jpg

Graag willen wij de ‘vrijwilligers’ die deze dag hebben georganiseerd via deze weg nog even extra bedanken. Het was een leuke, gezellige en heerlijke dag! We hopen dat we de volgende vrijwilligersdag nog meer en ook ‘nieuwe’ ‘bouwstenen’ mogen ontmoeten, want ook het komend jaar is er genoeg te doen.   

                                                              Sandra en Pascal Corten 

 

 

Terug naar de vorige pagina
Tekstgrootte

Humor is veruit de meest bijzondere activiteit van onze hersenen.