Vrijwilligers altijd nodig

12 februari 2020 - Bergschenhoek

Wij hebben graag nog mensen die in de tuinploeg mee willen helpen om de kerktuin en begraafplaats goed op orde te houden.

In de pastoraatsgroep is nog een plaats op te vullen vor de portefeuille Cathachese (dit is de verkondiging van de Rooms Katholieke leer) het gaat over de coördinatie van dopen, EH communie, vorming en ander onderricht.

De bloemengroep kan ook nog iemand gebruiken.

Voor het rondbrengen van de Morgenster hebben wij ook aanvulling nodig van de groep die dit regelmatig doet.

Zie voor meer informatie onder het hoofdstuk “vrijwilligers gezocht” (link: https://www.parochiechristuskoning.nl/bergschenhoek/onze-parochiekern/wij-bieden/vrijwilligers-gezocht)