Dit Pijnackerse koor bestaat uitsluitend uit dames en zingt tijdens huwelijksvieringen.
Verzorgde heel lang wekelijks de zang tijdens de Hoogmis op zondagmorgen. Momenteel zingt het koor een of twee keer per maand. Ook bij uitvaarten, avondwakes en jubilea is het koor actief.

Versoepeling van coronamaatregelen

15 juni 2021 - Bergschenhoek

De gunstige ontwikkeling in de besmettingscijfers geeft de mogelijkheid tot een versoepeling van het maximum aantal gelovigen dat een viering kan bijwonen. Met ingang van 5 juni verhogen de bisschoppen dit aantal van 30 naar 50.

Voor alle kerkgebouwen geldt dat de genoemde maximum aantallen kerkgangers alleen kunnen worden toegelaten als de gelovigen onderling anderhalve meter afstand kunnen houden. Ook de andere basisregels uit het protocol zoals bijvoorbeeld de regels over vooraf reserveren, communie uitreiken, hygiëne en het dragen van mondkapjes blijven onverkort gelden.

De richtlijnen met betrekking tot zingen wijzigen op 5 juni a.s. nog niet, met uitzondering van zingen door kinderen tot en met 12 jaar. Dit betekent dat voorlopig de richtlijn gehandhaafd blijft dat één cantor of maximaal 4 zangers kunnen zingen. Voor kinderen t/m 12 jaar kan een uitzondering gemaakt worden.

Door de coronamaatregelen mogen er een beperkt aantal kerkgangers in de kerk aanwezig zijn. Het is daarom van belang dat u zich tijdig aanmeldt. Dit kan hier bij de secretariaten. Tevens is het dringende advies om een mondkapje te dragen als u de kerk betreedt. Op uw zitplaats kunt u het afzetten.

Humor is veruit de meest bijzondere activiteit van onze hersenen.