Dit Pijnackerse koor bestaat uitsluitend uit dames en zingt tijdens huwelijksvieringen.
Verzorgde heel lang wekelijks de zang tijdens de Hoogmis op zondagmorgen. Momenteel zingt het koor een of twee keer per maand. Ook bij uitvaarten, avondwakes en jubilea is het koor actief.

18 oktober 2021 - Bergschenhoek

Tijdens burendag op 25 september hebben wij als kerklocatie onze kerk opengesteld voor onze “buren” in Bergschenhoek. Onder het genot van een kopje koffie in een tent voor de kerk, moment van rust in de kerk of gewoon een gezellig praatje, hebben ongeveer 30 buren onze kerk bezocht. Onder deze 'buren' waren parochianen, toevallige passanten, buren die rond de kerk wonen waaronder iemand van onze buurkerk van de Hervormde Gemeente.
Een geslaagde dag die voor herhaling vatbaar is.

Jacqueline van der Burg
Portefeuillehouder gemeenschapsopbouw