Sylvia van Dijk welkom

01 februari 2019 - Bergschenhoek

Even voorstellen

Beste medeparochianen, graag wil ik mij aan u voorstellen. Vanaf begin dit jaar ben ik in dienst als secretarieel medewerkster voor de Parochiekern St Willibrord. Sommigen van u zullen mij begroeten als oude bekende, maar voor anderen ben ik een nieuw gezicht.

Mijn naam is Sylvia van Dijk, partner van Ronald Spruit en moeder van twee volwassen kinderen, Felicia en Gavin. Als hobby zwem ik graag, lees ik, ga ik naar het museum en wandel veel, bij voorkeur bossen. Ik ben lid geweest van de jongerenliturgiegroep en ik heb ruim 25 jaar met veel plezier gezongen bij de Willibrothers & Sisters. En vanaf nu kunt u me dus tegenkomen op het secretariaat. Het zal in het begin nog wennen zijn en een beetje zoeken, maar ik kijk vol vertrouwen uit naar een fijne samenwerking met u allen.

Met vriendelijke groet, Sylvia van Dijk