De Morgenster 2021-7

Allerzielen

Adventsactie

Gezocht: Penningmeester PCK

Dit Pijnackerse koor bestaat uitsluitend uit dames en zingt tijdens huwelijksvieringen.

De Morgenster 2021-6

november 2021

Allerzielen

Adventsactie

Gezocht: Penningmeester PCK

Samen zingen geeft plezier: Kom bij het kinderkoor!

30 november 2021 - Bergschenhoek

Na korte afwezigheid is er weer een kinderkoor in Berkel en Rodenrijs!
Vanaf november is het nieuwe kinderkoor gestart: één kinderkoor voor Berkel en Rodenrijs en Bergschenhoek. Ben Bergenhenegouwen, een ervaren dirigent, leidt de kinderen met hulp van enkele ouders.

Het koor oefent elke vrijdagmiddag tussen 15u45 en 16u30 in de Parochiezaal naast de Sint Willibrordkerk in Bergschenhoek (Smitshoek 120).

Het koor zal gezinsvieringen opluisteren. De eerste viering waar het koor te horen zal zijn is de gezins-kerstviering op 26 december om 11u00 in de Onze Lieve Vrouw Geboortekerk te Berkel en Rodenrijs (Noordeindseweg 100).
Vind je zingen leuk en zit je op de basisschool in groep 4 of hoger? Dan ben je welkom om mee te zingen!

Neem contact op met Esther Pieterse voor meer informatie en aanmelden via catecheseBerkel@parochiechristuskoning.nl.