In Bergschenhoek is een groot aantal werkgroepen en vrijwilligers aktief. Via de lijst kunt u informatie over een gezochte werkgroep opvragen.

De Morgenster 2018-5

November 2018

Geloofsgesprek binnen pastoraal team

Terugblik jubileumviering Onze Lieve Vrouw Geboorte Berkel

Bekijk

De Morgenster 2019-5

Juli 2019

Eten en Ontmoeten: hartvewarmend

Eerste Heilige Communie: vieringen in de kernen

Pastor Bracco Gartner heeft afscheid genomen

Bekijk

De Morgenster 2019-1

Februari 2019

Geloofsgesprek

Wereldjongerendagen

Jaar van de Roepingen

Bekijk
 

De nieuwe redacteur De Morgenster

08 augustus 2020 - Bergschenhoek

Wie ben ik...

Als die vraag aan mij gesteld wordt, denk ik altijd weer aan deze quote.

"Slechts één keer stond ik met mijn mond vol tanden, dat was toen iemand me vroeg: wie ben je?"

Kahlil Gibran (1883-1931), Libanese dichter

"Wie ben ik?" is waarschijnlijk één van de meest gestelde vragen. Maar als jij je dit afvraagt kom je meestal niet verder dan te vertellen hoe je heet en een omschrijving te geven van wat je doet. Wat je doet en hoe je heet is natuurlijk niet hetzelfde als wie je bent! Wie ben ik, is natuurlijk iets anders, dat erváár je door je doen en laten. Iets in je zegt wie je bent door je een gevoel te geven bij wat je doet, bij wat je denkt. Je gevoelens, je gedachten en je handelen leren je wie je bent.

Toch maar

Mijn naam is Mike van Londen, getrouwd met Ghada en we hebben met twee jongens. Chris en Mathew die jullie waarschijnlijk kennen als misdienaars. Sinds 2006 wonen we met veel in Bergschenhoek en komen we in de St. Willibrorduskerk. Naast dat ik het redactiewerk voor de Morgenster heb opgepakt, ben ik ook verantwoordelijk voor het plaatsen van de inhoud op de website. Tevens ben ik de samen met Thomas Ribbrock, de webmasters voor de gehele website.

In het dagelijks leven ben ik eigenaar van Dataknight. Organisaties huren mij in als Privacy & Information Security Consultant. Ik ondersteun ZZP’ers tot en met middelgrote bedrijven binnen de dienstverlening, horeca en retail. Bij het voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming en het veilig stellen van hun informatie (ISO27001), van persoonsgegevens tot en met bedrijfsgeheimen, op een gestructureerde manier.

Ik ga ervan uit dat ik lang naar volle tevredenheid deze taken mag vervullen.

Terug naar de vorige pagina
Tekstgrootte

De dingen die u met elkaar gemeen hebt maken een relatie aangenaam. De verschillen maken haar interessant.