In Bergschenhoek is een groot aantal werkgroepen en vrijwilligers aktief. Via de lijst kunt u informatie over een gezochte werkgroep opvragen.

De Morgenster 2018-5

November 2018

Geloofsgesprek binnen pastoraal team

Terugblik jubileumviering Onze Lieve Vrouw Geboorte Berkel

Bekijk

De Morgenster 2019-5

Juli 2019

Eten en Ontmoeten: hartvewarmend

Eerste Heilige Communie: vieringen in de kernen

Pastor Bracco Gartner heeft afscheid genomen

Bekijk

De Morgenster 2019-1

Februari 2019

Geloofsgesprek

Wereldjongerendagen

Jaar van de Roepingen

Bekijk
 

Nieuw bekend gezicht voor gemeenschapopbouw

08 augustus 2020 - Bergschenhoek

Beste medeparochianen. Via deze weg mag ik mij voorstellen als nieuwe portefeuillehouder gemeenschapopbouw. Vele van jullie zullen mij wel (her)kennen als lector of lid van de locatieraad. Mijn naam is Jacqueline van der Burg, per september, dus ook bekend als portefeuillehouder gemeenschapopbouw in de pastoraatsgroep.

In het dagelijks leven ben ik operationeel manager bij Varb, het grootste handelsplatform in buitengroen, getrouwd en moeder van 2 kinderen van 3 en bijna 1 jaar. Het mooie aan de portefeuille gemeenschapopbouw is dat je in verbinding staat met een ieder. Ik vind het van belang dat wij als kerklocatie tijd, zorg en aandacht hebben voor iedere leeftijdsfase van onze parochianen. En dat een ieder zich er “thuis” mag voelen.

Via deze weg doe ik ook een oproep. Heb je ideeën, wensen of wil je wat kwijt wat de gemeenschap van onze locatie raakt? Schroom niet contact met mij op te nemen via gemeenschapopbouw@parochiechristuskoning.nl of schiet mij aan in de kerk.

Alleen samen kunnen we gemeenschap zijn!

Gr. Jacqueline van der Burg

Terug naar de vorige pagina
Tekstgrootte

De dingen die u met elkaar gemeen hebt maken een relatie aangenaam. De verschillen maken haar interessant.