Dit Pijnackerse koor bestaat uitsluitend uit dames en zingt tijdens huwelijksvieringen.
Verzorgde heel lang wekelijks de zang tijdens de Hoogmis op zondagmorgen. Momenteel zingt het koor een of twee keer per maand. Ook bij uitvaarten, avondwakes en jubilea is het koor actief.

Koffiedrinken na de viering opnieuw gestart

13 juni 2021 - Bergschenhoek

Na ruim 5 maanden kon de locatieraad en pastoraatgroep in mei eindelijk goed koffienieuws brengen. Door de daling van de coronabesmettingen is het sinds 23 mei weer mogelijk om op donderdag- en zondagochtend na de viering met elkaar een kop koffie, thee, of, voor de kleinste een glad limonade, in de parochiezaal te drinken. Hierbij gelden dezelfde coronamaatregelen in de kerk.
Wij zijn erg blij dat het contact na de viering weer mogelijk is voor ieder die daar behoefte aan heeft.
Het koffiedrinken voor verzorgd door vrijwilligers die het leuk vinden dat we elkaar na de viering ontmoeten. Zin en gelegenheid om hier af en toe bij te helpen?
Meldt dit dan bij Jacqueline via gemeenschapopbouwbergschengoek@parochiechristuskoning.nl

Autheur: Namen de locatieraad en pastoraatgroep, Jacqueline van der Burg, portefeuillehouder