In Bergschenhoek is een groot aantal werkgroepen en vrijwilligers aktief. Via de lijst kunt u informatie over een gezochte werkgroep opvragen.

De Morgenster 2018-5

November 2018

Geloofsgesprek binnen pastoraal team

Terugblik jubileumviering Onze Lieve Vrouw Geboorte Berkel

Bekijk
Dit Pijnackerse koor bestaat uitsluitend uit dames en zingt tijdens huwelijksvieringen.
Verzorgde heel lang wekelijks de zang tijdens de Hoogmis op zondagmorgen. Momenteel zingt het koor een of twee keer per maand. Ook bij uitvaarten, avondwakes en jubilea is het koor actief.
Vivace is een gemengd koor bestaande uit ca. 35 enthousiaste leden.

De Morgenster 2019-5

Juli 2019

Eten en Ontmoeten: hartvewarmend

Eerste Heilige Communie: vieringen in de kernen

Pastor Bracco Gartner heeft afscheid genomen

Bekijk

De Morgenster 2019-1

Februari 2019

Geloofsgesprek

Wereldjongerendagen

Jaar van de Roepingen

Bekijk
 

Kerk St. Willibrord vanaf paaszondag weer open voor gebed

07 april 2020 - Bergschenhoek
In een gezamenlijke vergadering van pastoraatsgroep en locatieraad op afgelopen maandag 6 april is besloten om met ingang van paaszondag 12 april de St. Willibrordkerk weer iedere zondag open te stellen voor gebed en het ontsteken van een kaars. De kerk zal open zijn vanaf  09:15 tot 10:30 uur .
Wij menen dat het nu weer verantwoord is om dit te doen, omdat  nagenoeg iedereen nu zich houdt aan de regel om minimaal 1,5 afstand van elkaar te houden en dat men met het aanraken van objecten ook alert is. In het kerkgebouw zijn maatregelen getroffen om te voorkomen dat mensen te dicht bij elkaar in de buurt zouden komen. Zo zijn bankenrijen afgezet en is een looproute ingesteld, de ingang bij de kerk voordeur en de uitgang aan de kant van de parochiezaal. De deuren zullen open staan. In de toiletruimte van de zaal kan men gebruik maken van de wastafel om de handen te wassen. 
Wij volgen de ontwikkelingen voor wat betreft de corona situatie op de voet en zodra wij het voldoende veilig achten zullen wij ook een besluit nemen over het houden van de donderdag morgen vieringen.
 
N.B.: Het aantal besmettingen met het corona virus is in de gemeente Lansingerland relatief hoog in vergelijking met omliggende gemeentes. Maar de toename stabiliseert wel.

Autheur: Rob van der Ouderaa

Terug naar de vorige pagina
Tekstgrootte

Humor is veruit de meest bijzondere activiteit van onze hersenen.