Kerk voor onbepaalde tijd gesloten

23 maart 2020 - Bergschenhoek

"Beste Parochianen,

Ondanks de wens van een aantal parochianen om de kerk open te houden voor gebed, is het open houden van de kerk na de zojuist afgekondigde maatregelen van de regering niet passend.

De regering verbiedt sinds vandaag alle openbare samenkomsten en vraagt om zo min mogelijk naar buiten te gaan.

We moeten afwachten hoelang de regering deze maatregelen wil laten bestaan en kijken ook naar de instructies van de bisschoppen.

Het is enorm te betreuren dat ik dit nu moet besluiten de kerk gesloten te houden, maar gezien de grote groep kwetsbare parochianen is het de beste wijze om iedereen gezond te houden en na deze periode hopelijk iedereen weer in onze misvieringen te kunnen ontmoeten.

voorzitter locatieraad,

Rob van der Ouderaa"