Inwijding strooiveld begraafplaats St. Willibrordkerk Bergschenhoek

19 april 2020 - Bergschenhoek

Op zondag 19 april heeft Pastor Stefan Bladowski tijdens een korte plechtigheid een nieuw aangelegd strooiveld ingezegend op de begraafplaats van de St. Willibrordkerk aan de Smitshoek in Bergschenhoek. Dit uitstrooiveld voor het verstrooien van as van een gecremeerde overledene is op verzoek van parochianen recent aangelegd. Tevens staat bij het veld een paal waarop een gedenkplaatje kan worden aangebracht met de naam het overleden dierbare familielid. Een  filmpje over de wijding is te zien met de volgende link op Youtube.