Gezocht portefeuillehouder Catechese

08 januari 2021 - Bergschenhoek

In de pastoraatsgroep van onze mooie parochiekern St. Willibrord zijn wij op zoek naar een portefeuillehouder Catechese. Word jij enthousiast van het stimuleren van het katholieke geloof? En zet jij je graag (samen met anderen) in voor anderen? Dan zijn wij in de pastoraatsgroep op zoek naar jou!

Wat houdt de portefeuille in?

• Je bent aanspreekpunt binnen de locatie over catechese
  • Je helpt met het uitvoeren van de catechese doelstellingen van het pastorale team
  • Je bent lid van de pastoraatsgroep locatie St. Willibrord

Interesse of vragen?