Gezinsviering “Een goede Herder" zondag 25 april om 9.15 uur

07 april 2021 - Bergschenhoek

Ben jij wel eens verdwaald? Wist je dat Jezus een herder is die over ons waakt.

Deze gezinsviering gaan we met elkaar luisteren naar de verhalen die gaan over het herderschap van Jezus. Ben je verdwaalt dan zoekt Jezus je op en brengt je weer thuis!

Jij en jouw gezin zijn van harte uitgenodigd om de gezinsviering op 25 april bij te wonen. I.v.m. het maximaal aantal kerkgangers dat geldt vanwege de geldende coronamaatregelen graag vooraf aanmelden bij het secretariaat. Dit kan door te mailen naar secretariaatbergschenhoek@parochiechristuskoning.nl  Graag bij de aanmelding aangeven hoeveel mensen ouder dan 12 jaar mee komen naar de viering.

Groetjes van de werkgroep Gezinsviering