Gezinsviering 27 juni: Hoop en vertrouwen. Kom je ook?

27 mei 2021 - Bergschenhoek

Gezinsviering zondag 27 juni om 9.15 uur in de R.K. Willibrordkerk in Bergschenhoek

Heb jij ook wel eens de hulp van God gevraagd? Herken je dat je soms denkt: Hij luistert niet, de hulp komt vast te laat. In de gezinsviering van 27 juni gaan we luisteren naar het evangelie waarin we horen dat we altijd mogen blijven bidden en op God mogen blijven vertrouwen. Hij antwoordt wellicht niet direct zoals wij dat willen, maar Hij helpt echt. We mogen op Hem vertrouwen, want Hij zorgt voor ons.

De gezinsviering vindt plaats op zondag 27 juni om 9.15 uur in de Sint Willibrordkerk in Bergschenhoek. Kinderkoor De Kerkrakkertjes zal zorgen voor de muziek. Jij en jouw gezin zijn van harte uitgenodigd om de gezinsviering bij te wonen. I.v.m. het maximaal aantal kerkgangers dat geldt vanwege de geldende coronamaatregelen graag vooraf aanmelden bij het secretariaat. Dit kan door te mailen naar secretariaatbergschenhoek@parochiechristuskoning.nl  Graag bij de aanmelding aangeven hoeveel mensen ouder dan 12 jaar mee komen naar de viering.

Hopelijk tot dan!

Autheur: Werkgroep gezinsviering Bergschenhoek