De Morgenster 2021-7

Allerzielen

Adventsactie

Gezocht: Penningmeester PCK

Dit Pijnackerse koor bestaat uitsluitend uit dames en zingt tijdens huwelijksvieringen.

De Morgenster 2021-6

november 2021

Allerzielen

Adventsactie

Gezocht: Penningmeester PCK

Financiële zaken

30 november 2021 - Bergschenhoek

Hoe is de Actie Kerkbalans dit jaar verlopen?

Het einde van het jaar nadert en graag wil ik met u delen wat onze ontvangsten waren van de landelijke Actie Kerkbalans in 2021. Net als voor een huishouden is een gezonde financiële situatie belangrijk voor de kerk. Eind november zaten wij op een totaal van € 35.329,17 aan ontvangsten. Dit is een mooi bedrag, ook al zitten we daarmee nog circa 10% onder het
gehoopte resultaat.

Met uw financiële bijdrage konden niet alleen de terugkerende dagelijkse kosten bekostigd worden, maar is er ook geinvesteerd in het onderhoud van de kerk en het parochiehuis.

Hartelijk dank aan iedereen die heeft bijgedragen. Dankzij u kunnen wij een plek van ontmoeting, verdieping en inspiratie zijn én blijven!

Geef vandaag voor de kerk van morgen

Actie Kerkbalans 2022 komt eraan.

In januari gaat Actie Kerkbalans van start. Het thema is ook dit jaar ‘Geef vandaag voor de kerk van morgen’. Tijdens deze Actie krijgen alle leden van onze parochie een brief met het verzoek voor een jaarlijkse financiële bijdrage. We hopen dat we ook in 2022 (weer) op u mogen rekenen! Voor de kerk van morgen.
De kerk is niet alleen voor ons maar ook voor de generaties na ons van grote waarde. Zeker na een ingewikkelde coronatijd willen we als kerk nu weer vooruit. Om ook in de toekomst van betekenis te zijn voor mensen die verdieping en ontmoeting zoeken. Door vandaag te geven, maken we de kerk van morgen mogelijk.

Helpt u (weer) mee bij het bezorgen van de brieven voor de Actie Kerkbalans 2022?

Actie Kerkbalans 2022 komt er weer aan. In januari doet onze parochie weer mee aan deze grootste fondsenwervende actie in Nederland. Die bijdrage is hard nodig om ook in 2022 samen kerk te zijn.

De Actie Kerkbalans vergt de nodige voorbereiding en organisatie. Voor ons plaatselijke team zijn wij op zoek naar vrijwilligers voor het rondbrengen van de actiebrieven bij de parochianen thuis. Wilt u dit jaar (weer) helpen met het bezorgen van de brieven?

Samen maken we er een succesvolle actie van. Doet u mee? Wilt u mij dit laten weten op dit e-mailadres: PenningmeesterBergschenhoek@parochiechristuskoning.nl.

Uitslag Rabo Club Support
Dit jaar deed de Sint Willibrordkerk mee aan de Actie Rabo Club Support. Deze actie is opgezet door de Rabobank waarmee zij een deel van hun winst investeren in clubs en verenigingen. Wij ontvangen door het aantal stemmen een mooi bedrag van € 334,59.

Dit gaan wij komend jaar inzetten voor onderhoud en verduurzaming.

Hartelijk dank voor uw stem!

Autheur: Penningmeester Bergschenhoek, Linda Serdijn