Digitaal gaat niet meer weg

28 april 2021 - Bergschenhoek

Noodgedwongen zijn we overgestapt naar meer gebruik van digitale middelen om met elkaar verbonden te blijven.  Zo vergadert het parochiebestuur en het locatiebestuur regelmatig met gebruikmaking van videobellen. We hebben in onze kerk al heel mooie livestream gezien van een uitvaartdienst. En op de momenten dat we meer dan 30 personen voor de zondag viering verwachten hebben we gebruik gemaakt van het streamen naar de parochiezaal. Natuurlijk is in levende lijve elkaar ontmoeten een fijne ervaring, maar ik verwacht dat de digitale middelen die we nu gebruiken een goede aanvulling zijn op de manier zoals we in de toekomst met elkaar in contact zullen zijn.