Dit Pijnackerse koor bestaat uitsluitend uit dames en zingt tijdens huwelijksvieringen.
Verzorgde heel lang wekelijks de zang tijdens de Hoogmis op zondagmorgen. Momenteel zingt het koor een of twee keer per maand. Ook bij uitvaarten, avondwakes en jubilea is het koor actief.

Burendag 2021

14 augustus 2021 - Bergschenhoek

25 September is het landelijk Burendag. Een dag dat je met je buurt iets leuks kan ondernemen om elkaar beter te leren kennen of wat in de buurt op te knappen.

Als kerkgemeenschap in Bergschenhoek hebben we besloten hieraan mee te doen. Dit doen we door onze deuren open te stellen voor onze "buren" en ze een bakkie koffie, een luisterend oor en een moment van rust aan te bieden door de kerk open te stellen voor een ieder die daar behoefte aan heeft. En de gelegenheid te bieden om een kaarsje op te steken.

Heb je zin om zelf, of je buren, langs te komen dan ben je natuurlijk van harte welkom.

Wil je één tot een paar uurtjes helpen tijdens burendag door buiten een bakkie koffie te bieden aan een iedereen die langs loopt, fiets etc? Meld je dan aan via gemeenschapsopbouwbergschenhoek@parochiechristuskoning.nl.

Burendag wordt gehouden op 25 september van 9.00 tot 14.00 uur.

Autheur: Jacqueline van der Burg, Portefeuille gemeenschapsopbouw